Copyright 2009-2014 - Stal Molenhorn
Molenhorn's Evita is geboren in 2005. Evita is een dochter van Julia x Coelenhage's Promise.

In 2005 werd Evita tijdens de Regionale Keuring in Tolbert Veulenkampioen WPBR. Later dat jaar werd zij Nationaal Veulenkampioen WPBR tijdens de Centrale Keuring in Kootwijk.

Als veulen werd Evita verkocht aan de Turfhorst Stud in Wezep. In 2008 is Evita als 3-jarige voorgesteld tijdens de Regionale Keuring in Houten en werd wederom Kampioen WPBR om vervolgens het Ster predikaat binnen te halen tijden de Centrale Keuring in Kootwijk.

Daarna is Evita zeer verdienstelijk uitgebracht in de Sport onder Anouck Nuyen. Inmiddels loopt Evita Z2-Dressuur en heeft samen met Anouck verscheidene wedstrijden gewonnen.

In 2012, op 7-jarige leeftijd, werd Evita tijdens de Regionale Keuring in Heteren voor de derde keer Kampioen WPBR met een uitnodiging voor de Centrale Keuring. Ook hier wist zij het kampioenschap naar haar toe te trekken.

Evita werd in de Paardenkrant van 3 augustus 2012 geroemd door de jury: "Evita is zo mooi gebouwd, heel rijtypisch en in haar bewegingen echt een klasse apart. Ze heeft zon mooi ruim voorbeengebruik en een goed achterbeen. In het Welsh Magazine werd de merrie zelfs beschreven als "met een voorbeen van Totilas! (bron: Turfhorst Stud)

Evita is in eigendom van de Fam. E. Koele van de Turfhorst Stud te Wezep
Keuringen:

  Veulenkampioen WPBR,  RK Tolbert 2005
  Nationaal Veulenkampioen WPBR, CK Kootwijk 2005
  Kampioen 3-jarigen WPBR, 2008 RK Houten
  Kampioen WPBR, RK Heteren 2012
  Nationaal Kampioen WPBR, CK Kootwijk 2012

IBOP:

  n.v.t.

Predikaten: 

  Ster

Nakomelingen:

  n.v.t.

Dressuur:

 
Z2

Molenhorn's Evita
Molenhorn's Evita Kampioen WPBR 2012
Molenhorn's Springtime
Molenhorn's Springtime